top of page

2019 Yurtiçi & Yurtdışı Turlarımız

2019 yılında gerçekleştireceğim butik yurtiçi & yurtdışı fotoğraf ve kültür turlarımız başlamıştır ve Tours (Turlar) bölümünde yayınlanmaktadır. Yeni geziler planladığımda turlar (tours bölümünde yayınlanmaya devam edecektir.

Ülkemizin ve dünyanın en güzel şehirlerini, tarihi yerlerini , müzelerini, doğal güzelliklerini , kültürel zenginliklerini birlikte keşfedip, fotoğraf çekimleri gerçekleştirecek ve kültürel bilgilerimizi zenginleştireceğiz.

Gezi programları ile ilgili tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak ve hemen kayıt yaptırmak için sitemize abone olabilirsiniz.

Butik olarak düzenlediğim fotoğraf ve kültür turlarında extra satışlar yoktur ve olmayacaktır. Program içeriğini, nereleri gezeceğimizi, gezi fiyatına nelerin dahil olup olmadığını dikkatlice okumanızı önemle tavsiye ederim.


Ülkemizde ve dünyada keşfetmek istediğiniz şehirleri, bölgeleri, doğal güzellikleri yerleri ayrıca bana yazabilirsiniz. ( tanerseckin@gmail.com ) Yeterli sayıda katılımcı olduğu taktirde o bölgelere de butik geziler yapabiliriz.


“Gezgin bir yere varmak için değil, keşfetmek için seyahat eder.” – Goethe


Saygı ve Sevgilerimle

Mustafa Taner Seçkin


Our boutique domestic & international photography and culture tours have started in 2019 and are published in Tours section. When I plan new trips, the tours will continue to be published in the tours section.

We will explore the most beautiful cities, historical places, museums, natural beauties, cultural riches of our country and the world together, make photo shoots and enrich our cultural knowledge.

You can subscribe to our website to have information about all the details about the trip programs and to register immediately.

There are no extra sales in the photos and culture tours that I organize as a boutique. I strongly recommend that you read the program contents, where to visit, what is included in the trip price.


You can write me places of cities, regions, natural beauties you want to explore in our country and in the world. (tanerseckin@gmail.com) If there are enough participants, we can make boutique trips to those areas.


”Traveler travels to explore, not to get anywhere.“ Goethe


With my love and respect

Mustafa Taner Seçkin


163 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page